Konec

Konec

Anotace: .......

citíš ten konec v zádech?
Cítíš, že je to poslední den?
Vnímáš poslední nádech?
Už nevíš kudy ven?
Stěny kolem tebe se zužují.
A ty pláčeš potají.
Místo slunce všude mraky.
Divíš se že ostatní to nemaj taky
Místo paprsků prší a prší
V tobě pesinismus srší!!!!
Seš tak sama že víc už to nejde
A nikomu na tom nesejde!
Nikdo ti nepodá pomocnou ruku!
Seš tak plná že už to citíš v krku!
Nevíš kudy kam
A tak děláš že je to všechno klam
A žiješ tím dál
Je to jak nepodařený bál...
Autor M.a.t.y.s.e.k, 16.10.2007
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí