Na dně

Na dně

Anotace: Kudy kam... nevím sám.

Na dně

Stojím opodál v roušce večerní,
dívám se do oblak nad mou hlavou.
Skřivaní v letu jsou tuze nádherní,
hledám mezi nimi tu pravou.

Odešla nečekaně a nikdo neví kam,
rád bych šel za ní, rád bych šel tam.
Spoutal mě smutek a nenávist k okolí,
chci jít dál, až tam kam mi to tělo dovolí.
Stýská se mi po jejím hlase a po její vůni,
bez ní jsem jak mince v tůni.
Jako desetník co už neplatí a za který už nic nebudeš mít,
tak zbyla mi jediná radost, pít... pít... pít.
Autor JR, 16.10.2007
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: amores peros, B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí