Kašlu na tebe,nechci tě zpátky!!

Kašlu na tebe,nechci tě zpátky!!

Anotace: už se nevrátím.....

Kašlu na tebe,tak už táhni,
Pro mě už nejsi nic.
Ted na dno si pěkně sáhni,
nedívej se na mě tak,já jdu pryč.

Neplakej je to zbytečný,
já už se nevrátím.
Ty chyby jsou tak nevratný,
a slzy,už na mě neplatí.

Nechápu,proč měl jsem tě tolik rád,
teď jsem s tebou skoncoval.
Už můžu se ti jenom smát,
Za co jsem ti vůbec děkoval?

Za noci s tebou strávený,
a falešné dny štěstí.
Byl jsem v tobě ztracený,
Ted nejradši dal bych si pěstí.

Že věřil jsem tvým lžím,
Teď kašlu na to co,kdy jsem řek.
V trávě sám teď ležím,
a slyším ten tvůj brek.

Kašlu na tebe nechci tě zpátky!!!
Autor llucinka886, 16.10.2007
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí