Jsme naším osudem, jsme naším prokletím..

Jsme naším osudem, jsme naším prokletím..

Anotace: emh ehm...znáte Shounen Zanzou ? :)...pokud ne tak si to nečtěte pokud nechcete mít dost podivný pocity...ovšem taky pokud nejste divní (úchylní, zvrácení?)...

jsi mou oporou
v začínajícím šílenství
jsi krví
která ve mě neproudí
jsi nadějí pro zítřky
promrhané lehkovážností

jsi pramenem
který mě zadusí
jsi tím co nechci vidět
a nikdy jsem nechtěl..
jsi mým přítelem z mládí
který neexistoval

jsi závojem všech snů
zpívaných do stařičkých skříní

jsi stvořením mé zvrácenosti
jsi duchem mých hříchů

jsi nejkrásnější smrt
jsi nejbolestivější život

než bych miloval
než bych žil
obrácím to zpátky
minulost je v rukou mých
to co je v tobě
je mým svědomím

chtěl bych obětovat
cokoliv
pro jediný úsměv
tvých rtů

však moje slabost
mění mou krev ve tvojí

jsi mou jedinou záchranou
jsi mou záchranou v tvé smrti
Autor DIDADA, 18.10.2007
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Elča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super! naprosto úžasný

vyprávět o tom co všechno jsi
nemusí být, lásko, klišé
když někdo ví
jak se čarovně píše

18.10.2007 19:01:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí