Upír

Upír

Anotace: Vycucnu vás všechny :o)

Upír

Doufám, že mi to život povolí,
zatím setkávám se jen s nevolí.
Prožít jeden krásný den,
mít důvod proč jít v noci ven.
Chci získat schopnost létání,
zatím zvládám jenom padání.
Když padám, natluču si a většinou to bolí,
hlavu a tělo mám, jakoby mě ztloukli holí.

Avšak jsou to jen rány osudu,
proti nim není obrany.
Až umřu dejte mě do sudu,
jinak nebudu mít zábrany.
Autor JR, 18.10.2007
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: E., B.a.r.b.a.r, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám slov...:)

29.10.2007 18:43:00 | Princezna.Smutněnka

:-)

19.10.2007 01:27:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí