Srdce

Srdce

Anotace: Mě zradil jeden kluk tak sem si písla ale nevim jestli je to dobrý...

Co se ti stane,
když zlomíš jí srdce?
Co když ti vzplane,
krvavé v ruce?

Láska v něm shoří,
nezbyde trochu.
Možná jen málo,
však bude mít pachuť.

Pachuť té hniloby,
co nosíš v sobě.
A proto vzplane,
a právě tobě!

Ten hnus,
co máš uvnitř,
musí jít ven.
Možná to vnímáš,
jak odporný sen.
Však rozum ti praví,
že nesmírná kráska
je právě tahleta ztracená láska!

Co můžeš ztratit,
když už nic nemáš?
Koho máš zradit,
když nikoho neznáš?

Tyto otázky obě
si říkej,
ale jen sobě!
Zda poznáš lásku
dřív než-li v hrobě?

Nevím.....sním.
Autor Demotivovná Dezorientace, 19.10.2007
Přečteno 414x
Tipy 6
Poslední tipující: lady_esik, Niccolo, Lecco, Duhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to pěkné...od srdíčka-jen tak dál...:)

20.10.2007 18:25:00 | Duhová

Je to zvláštní..pěkný..takový mrazivý ale krásný..

20.10.2007 03:22:00 | delisssska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí