Hádky

Hádky

Anotace: stě hádka co k tomu dodat?

Proč existují hádky?
Proč lidé občas nezapomenou na šarvátky?
Život není tak složitý,
to jen lidé si ho takový dělají
a zapomínají na věci,
které se tak těžko hledají.
Láska, porozumění, přátelství
a spoustu jiného a krásného,
co změní svět v něco skvostného.

Ale v afektu si člověk nikdy nic neuvědomí,
udělá hloupost a pak lituje a brečí,
že hloupý byl a přemýšlí jak by své činy odčinil.
Jenže čas už se nedá vrátit zpět,
jak by sme si občas přály,
tak zapoměňme na hádky, nesmysly a šarvátky
a buďme rádi aspoň za ten kousek lásky.
Autor PonozkaB, 20.10.2007
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí