Kapka melancholie

Kapka melancholie

Anotace: Nevím jak pokračovat dál

Kapka melancholie
(A.V-R.B)
Zas ten pocit,kdy se všechny dveře zavírají,
lidem s citem srdce svá svírají.
Smutek a chmurná nálada na mě padá,
vždy v čase, kdy samota dopadá.

Nevím jak pokračovat dál,
zda v životě má cenu ještě se smát.
Snad přijde nějaký veselý bál,
který by mým snům další šanci dal.

Odstup mraků,příchod slunce,
snům podává pomocné ruce
krásné jako duha,
tak očekávaná životní vzpruha.

Děkuji slunci za tu vzpruhu,
sám umím už malovat duhu.
Krásné tahy štětcem,
stanu se na chvíli věštcem.

Ale co když slunce zrovna nesvítí?
Kdo naučí mě malovat?
Kdo naučí mě milovat?
Budu vůbec něco míti?

Lepší bude na to nemyslet,
to jiní by se měli nad sebou zamyslet.
Snad to jednou dobře dopadne
Všechen smutek z naších srdcí odpadne.
Autor Dreamer, 23.10.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí