Nostalgie

Nostalgie

Anotace: sonet

V blízkých lesích stromy šumí,
opar stoupá jenom líně,
víš, že krásou ranit umí,
toho, kdo má ruce v klíně.

Neb sentiment krade duše,
podobný bílému koni,
do vzpomínek často kluše,
vrací se zpět jenom pro ni.

Život se pak mění v opar,
rozplývá se, dál mění tvar,
kůň už nemá, kam pryč běžet…

Vzpomínky ti duší kroutí,
nezbývá, než tiše ležet,
zatímco tvé sny se hroutí.
Autor squeron, 25.10.2007
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: nene
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí