Válka

Válka

Anotace: Špatné sny-noční můra. Nenechte se naverbovat.

Levá, pravá-seno, sláma.
Běžte muži-běžte bojovat.
Když vyhrajete-bude sláva
a lidé vás budou milovat.

Běžte muži-běžte do války.
když bude výhra-budou penízky.
Zlaťáčky cinkavé,malé i velkké
a vaše ženy budou na moc pyšné.

Levá, pravá-seno, sláma.
Nechoďte muži-nechoďte bojovat.
Špatné sny-noční můra.
Nenechte se naverbovat.

Nechoďte muži-nechoďte do války.
Smrt-hnůj-sněť, to vše ošklivý.
Pohřeby budou a smutno nastane
a vaše žena plakat nepřestane.
Autor Solvo, 25.10.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí