Marné hledání

Marné hledání

Anotace: Bloudění bez cíle....

Jak těžké je pokušení odolat.
Jak jen si má člověk svou důstojnost zachovat.
Proč nejde jen bláznem být.
Kde hledat své vlastní duše klid.
Miliony věcí jenž nejde pochopit.
Jako hvězdy jenž mají věčný svit.
Život je jako nebe člověk stále něco hledá.
Ale nemůže najít sebe.
Co jen víc chtít od života.
Snad lásku, sílu, či jen smrt.
Často nevím sám kam jen bych se vrt.
Když přeci jen něco nalezeno jest.
Není to jen skrytá touha, nebo věčná lež.
Je těžké život žít.
Jediné jisté je že jednou budeme v zemi hnít.
Proč čekat, proč jen žít.
Není snazší se hned bez trápení a hledání zahubit?
Autor Plato, 25.10.2007
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Lupus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera...opravdu krásné:) a jen tak mimochodem,všichni se hubíme už od narození,jenom to někomu jde lépe...

28.10.2007 14:54:00 | Zirka

cítím to podobně, dobře vyjádřeno...

25.10.2007 18:23:00 | Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí