Život bez života

Život bez života

Anotace: Tak zase jedno z depresivnějších období...

Cítím jak ve mně něco umírá,
jak ztrácí se cit,
jsem jak uvadající květina,
proč život takový musí být?

Pod tíhou slz, řasy se mi třepotají
a oči snad už ani nevidí,
myšlenky mé černou barvu mají,
vždyť ztratily cit pro lidi.

I když sama nechci být,
tak před lidmi utíkám,
nechce se mi ani snít,
utíkám, utíkám... a ani nevím kam.

V zoufalství propadám,
v tu černo černou tmu
a dál jen uvadám,
v svojí soukromou temnotu.

Snad zas rozjitří se časem mé dny,
už aby to bylo,
už mám dost mé samoty,
ale je to vlastně jen mé dílo.

Proč lidé tak krutí umí být?
Jak život dovolit to může jen?
V tomhle světě už ani láska nemůže žít,
třeba je to opravdu jen dlouhý sen...
Autor Pincik, 25.10.2007
Přečteno 503x
Tipy 3
Poslední tipující: Pišák, Lupus, Martez
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám neodbytný pocit, že je to myšleno na mě...

02.12.2007 13:45:00 | Pincik

Proč lidé tak krutí umí být?
Jak život dovolit to může jen?
V tomhle světě už ani láska nemůže žít,
třeba je to opravdu jen dlouhý sen...

Není to jen sen,
nýbrž tvrdá skutečnost.

30.11.2007 21:06:00 | Miro Sparkus

Depresivní období vždy přichází s počasím....zas bude lépe:-)

26.11.2007 14:42:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí