Beznadějný život

Beznadějný život

Anotace: Jedna z mých básniček,snad se vám bude líbit...

Nemůžu usnout, nemůžu spát.
Už vím jaké to je milovat, všem v okolí lhát.
Není pomoci, není nápovědy.
Já nevím, nevím si rady.
Však jedn ořešení je, že se člověk zabije.
Zabít se snad, a nevědět už co je to mít rád?
Otočit se ke všem zády, opustit je hned a tady.
Ano, někdy je chuť to udělat, sám sebe oddělat.
chybí však k tomu síla a odhodlání, převládá touha milování.
A vždy vás má někdo určitě rád, někdo kdo je váš dobrý kamarád.
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: Cold.Queen., přema, Janul-ka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se mi, že kdysi dávno už si mi dával tohle číst, že?:-) Líbí se mi to, je to tvrdé, ale zajímavé.

09.12.2007 13:05:00 | Grafomanická MIA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí