Jak šel čas

Jak šel čas

Anotace: nejde někoho pochopit tím že uděláme to samé co on (kdybys te nepochopili basnicku :[)

Kouříš marihuanu,
vzpomínáš když si brečívala k ránu.
A čas běží.
Šňupeš perník,
byli jste levní,
/ano dřív, to dávno./
Řekli jste si: ,,fain"
Pojďme...
Seženeš si dávku hera,
že by tvoje další víra?
kurva, prachy...
byli jsme levní, teď...
/utíká čas/
potkává tě jeden absťák za druhým.
Začínáš hledat zlatou,
skončila si tam kde oni.
Chtělas pomoct lidem mladým, ubohým.
- Nikdy není pozdě, až jednou.
Autor Vell, 28.10.2007
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Lost.in.lies, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí