Život můj

Život můj

Nechci být svázaná
ve vlastní síti,
kterou jsem si uvázala.
Nechci být svázaná
v té těsné síti,
do které jsem se zamotala.

Je to sít´ života,
života mého.
Je to past života,
života zoufalého.

Tet´ se musím rozmotat.
Musím už jít.
Tet´ už se můžu rozplakat.
Já nechci už žít.
Autor Demotivovná Dezorientace, 29.10.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí