Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Když má člověk pocit,že se rozplyne..a přijde o naději

Chvíle dlouhá,
to co ji vleče,nedá mi spát
je marná touha.
Musím se sama sebe ptát
má-li to cenu
věnovat čas jednomu jménu.
Ten,co ho nosí
splétá mou duši
rozplynu se jako kapka rosy
a on?On to tuší.
Na prach se rozpadnu
do zapomnění upadnu
to on mé srdce zavírá
do tajné kobky
má mysl tím umírá
uprostřed tvrdé lebky.
I anděl věří,
když mu srdce hoří,
že zachrání své peří.
Marná touha
chvíle dlouhá
stačí však na něj myšlenka pouhá
a je to zase zpět……
Autor Iz, 29.10.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí