Ticho

Ticho

Anotace: Všichni spí a já se ocitám v tichu..

Svírá mě a dusí
ke krku přikládá meč.
Něco říci musím,
však došla mi řeč.
Nemůžu vzlétnout
vzlykat ani šeptnout.
Zmrzlo mi hrdlo
srdce na kámen ztvrdlo.
Oči prázdné
konverzace vázne.
Nevěřím už smíchu
ani lidem kolem sebe.
Snad padá na mě nebe…
Já odevzdám se tichu.
Prázdnost nočních luk
nikde ani ten nejtišší zvuk
jen to nic kolem mě.
Mé tělo dopadlo na pelest
a uši naslouchají
zda ozve se šelest.
Už mi to dochází!
Ticho samo neodchází…
Autor Iz, 29.10.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí