Pro náš pocit:

Pro náš pocit:

Anotace: vyjadřuje to muj pocit

Dnes se pro mne svět ztenčil,
Do krychličky zmenšil,

Ticho od stěn mý duše se odráží,
Jak na širokosáhlý pláži,

Ozvěna zní a zní,
Tvůj hlas je mdlý a mdlý,

Z očí tečou horké slzy,
Mozek nechápe,
Chtěl by tát ledy,

Tvý srdce rozpustit kyselinou,
Aby mohly tvý i mý slzy dál plynout,

Ve slzách a v tvých náručích chci zemřít,
Alespoň naposled cítit tvůj dech,tep…tvůj život.

Pak skončit v jámě pekelný.

Za to že jsem zabila,
svůj život předčasně skončila.
Autor Yukki, 29.10.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..zvláštní..

30.10.2007 04:05:00 | Barbi.B

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí