Na měsíc

Na měsíc

Anotace: Nevím

Slovy otvírám,
plechovku se světlem,
vylétnou světlušky,
svítí a září.
Vždycky je všechno pozdě,
ano pozdě.
Poletím na měsíc,
poletím v balónu,
v bílém plášti,
s jedinou injekční stříkačkou.
Pro nebe,
pro sebe,
pro tebe.
Věřím...
Bojím se...
Střádám...
Myšlenky,
které se zabývají jednou otázkou:
Proč?
Proč se ptám,
když odpovědi není.
Proč bdím,
když nic není možné.
Proč se bojím,
když není čeho.
Proč můžu ztratit?
Když není co?

S jednou injekční stříkačkou.
Prázdná, ano prázdná...
Autor Vell, 29.10.2007
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyjo....nemám slov......tvé básničky se mi líbí....a já doufám že to víš ...
má dobrá vílo...

30.10.2007 20:54:00 | Elizabeth-Lili

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí