Něco, co tu není

Něco, co tu není

Anotace: ***

chtěli jste mě?
nepovídej...
Znali jste mě?
jen dál se dívej...
Cítili jste se mnou?
Jak jsou rána lživá...
Cítili jstě bolest temnou?
Ano, i tak to bývá...
Mysleli jste si, že se nezměním?
Jak jste naivní...
Nerozlučná slova, já a... ty s ní?
Bojíte se pravdy...
Snad, ale kdo se to dozví?
Všichni umřou navždy...
A měli jste mě vůbec rádi?
tak, tak... rána lživý...
To si říkaj kamarádi?
Ale stejně mi tu něco chybí...
Autor Vell, 01.11.2007
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl-bez-křídel, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí