Navěky tvá

Navěky tvá

Anotace: Tohle je pro jednoho člověka,kterýho k smrti nenávidim...

Nehybně přihlížím jak měníš se v prach
Celá ta bezmoc jmenuje se srach
Znamená to snad smyslů krach?
Strach něco udělat - je ze mě vrah

Tvá tvář ve vodě se odráží
Pomalu tě celého pohltí
Už nikdo se tě zachránit nesnaží
Není tu ruka, která tě zachytí

Jsem tu jen já,tvůj nechtění přízrak
ona,to světlo na kterém tak lpíš
a ty,chudák čekající na zázrak
sníš o světle vždy, když spíš

Ale co by bylo světlo bez stínu
vím,že jsem na tebe někdy zlá
A i když na tebe položí černou hlínu
věř, že jsem na věky tvá!
Autor little.big.sorrow, 04.11.2007
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: Meiv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život nám někdy ukazuje všelijaké tváře ... a nenávsit patří mezi "neodbytné stráže" ... když stráží nás, vztahy divný jsou .... usměj se :o) máš život před sebou :o)

04.11.2007 17:39:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí