HRA NA SCHOVÁVANOU

HRA NA SCHOVÁVANOU

Anotace: pro tebe....snad to pochopíš aspoň z poloviny tak, jak to chápu já...

Já ti chci brát iluze,
chci ničit tvůj svět,
brát ti kousky skládaček,
pohádky rozbíjet,

Vytrhám ti z knížek stránky,
abys nikdy nepoznal jejich konce.
Abys nevybarvil omalovánky,
Barvami tolik vzácnými.

S pavučinou v hlavě,
jdeš za stádem ovcí,
neopij se zase hlavně.
Abys proplul nocí.

A až bude zdát se ti sen,
nemysli si že je pravdivý.
Můžeš v sobě jen a jen,
chovat malou naději.

Že pravda tě nedohoní…
Autor -Wendy-, 04.11.2007
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl-bez-křídel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná

05.11.2007 13:44:00 | Anděl-bez-křídel

Ne fšechny hry na schovku jsou příjemný ... ale básenka je fajíín :o)

04.11.2007 17:55:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí