všichni dobří blázni

všichni dobří blázni

Anotace: aaa

VŠICHNI DOBŘÍ BLÁZNI
(náladová)

Nepřichází ráno, nepřichází den,
jen noc, víno a zapuzený sen,
oči mé nevidí barvy a jas,
má touha má cizí hlas,
okno je potaženo černou perutí,
nenucen se donutí,
pozvednout číši a píti.

Není den a není noc,
zvonky zní, mají tajemnou moc,
není potěchy, není radosti,
není smutku, není starostí.

Bílý závoj skrývá,
co nesmí býti viděno,
ten tichý hlas promlouvá,
neslyšeno, neviděno.
Autor sarahfox, 07.11.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí