Procitnutí

Procitnutí

Anotace: v pátek k ránu po rozhovoru s Tebou vymknula jsem si kotníček a vyřknula jsem spoustu slovíček některé už nejdou vzít zpátky , nemůžu se pořád vracet už jednou zavřenými vrátky...

Lásku jsi mi vyznal
ale v nesprávném čase
chtěla jsem abys poznal
chjo je to tu zase...

Nemám ta správná slova,
ač chtěla bych je mít
poslouchám ty hlasy zas a znova
vím jaké to je , bez citů žít...

Jednou lásku na vlastní kůži pocítím a budu šťastná
mám pocit, že utíká mi čas
kdosi mi bude šeptat slovíčka slastná
někdy budu umět milovat zas...
Autor juddy, 07.11.2007
Přečteno 342x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí