Zavřená

Zavřená

Anotace: ....... život je hold těžký !!!!!

Okna samá mříž
A žádná skríš
Jen jedny dveře a zamčené
Oči raději zavřené

Přála bych si aby to byl jen sen
Aby tohle všechno se nikdy nestalo
A štěstí umě zůstalo

Pamatuji jako by to bylo včera
Byla sem ráda , ráda že jeho sem měla
Oba jsme se milovali
A společní život jsme si vroucně slibovali

Líbali se na víčko
A před spaním posílali psaníčko
Jednou jsem ho ale uviděla s jinou
Myslela jsem že je to snad mou vinou

Proč shazuji všechno na sebe
Tet už vím že zavinil to on
Zase se mi srdce rozezvoní jako zvon

Naštval mne a to dělat nemněl
Tet toho bude litovat
Hlavně toho že jiné neměl nic slibovat

Padne výstřel a jeho tělo se kácí k zemi
Poslední věta byla pomozte mi
Slyším houkat sirénu
S bohem dávám milému

Naposledy na něho pohlédnu
Pak mne v poutech odvádí
Co to semnou provádí

Tak tet víte co se stalo
Strašně mně to vzalo
Možná je to někomu líto
Ale když ho nemohu mít já tak nikdo

Tet už se mi po něm strašně stíská
Chtěla bych ho vidět zase zblízka
Vytáhnu žiletku tajně schovanou
Tet skončím cestu jinak zdlouhavou
Udělám pár rychlých tahu

Už cítím jak krev teče dolu
Už se těším až zas budeme spolu….
Autor Snilek.holka, 09.11.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holka, co Ty máš s tou žiletkou? Nebyla by lepší hromádka sedativ? :-) Ale líbila se mi ta básnička, byla o něčem. Akorát...kdyby se měli všechny nevěrný chlapi zabíjet, tak to by hřbitovy zabírali dvojnásobnou plochu... Nehledě na to, že bych byla polosirotek. No nic - jen tak dál.

12.01.2008 19:53:00 | Weixelbraunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí