Sebevražda nechtěná .....

Sebevražda nechtěná .....

Anotace: jednou mi na tuhle básničku psala jedna holka že jí to připadá jak tragikomedie ..tak posudte sami

v rohu tmavé místnosti
dívka sedí schoulená
hlavu má plnou starostí
láska v ní je zlomená

oči klesnou,oči klesají
však v srdci nože bodají

už nevěří v pravou lásku
cit svůj dává v sázku
pro ní už všechno končí
tet spáchá ohavný zločin

na provazu uzel stáhne
špatnou cestou jí to táhne
tet stoupne na stoličku
a myslí že smrt svou má už v malíčku

ne vždit já nechci spáchat sebevraždu
na světe je plno věcí co náladu mi zvednout může
snad něco z toho mi pomůže

natáhne ruce že rozváže uzel
že její osud by jí mrzel
bohužel osud jí zas nepřeje
a stolička jí podjede

necítila bolest ani strach
tet všechno končí skončila v krach
Autor Snilek.holka, 09.11.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí