Metoda osvobozených slov

Metoda osvobozených slov

Anotace: Kdysi jsem napsala básničku, která si dělá legraci z lidí s podzimní depresí. Uběhlo šest let a mám je taky (a i v létě).--- Inspirováno moderními směry 20. století(futurismus atd.).

Odpusť
Tiše tě prosím
Hrozně se bojím
Udělala jsem chybu
Třásla se po dlouhý čas
Lituji
Neudělám ji zas
Snad
O odpuštění prosím a děkuji
Duše prý má se rozrušovat
By vykvetl rudý květ
Květy na vodě
Stejně nechápu nic
---

Elfí princ
Červená krev skápla na chodník
Smrděla a vířila
Žalovala vinu vraha
Jen se smál
Elfí princezna
Umřela
---

Bolí
Jsem zmatená
Hrát si na frajera
Při hodině biologie brečet
Poslouchat vedle biologa
Toužit spát
Umírat
Pamatovat
---

Obejmu sama sebe
Půjdu dál
V bolesti uzavřen
Sníš svůj sen
Nekonečnou nudu a smutek
Čirý bordel, prasečárna
Fůra nesmyslů
Génius
Ty
---

Rybáři
Jdeš svou cestou
Zraněn uprostřed loviště
Keserem do hlavy
Nevodem tě vyloví
---

Úmrtí všech jeho příbuzných
Já umřu sama
Mistr tragiky
Je směšný
Trpící hlupák
Odsouzení
Hlava v pytli
Pštros
Zabil se
---

Já se třesu hrůzou
Podzimní nálada
Extáze je nic
Temeno bez vlasů
Hrob rolníka
Pro anděla
Autor Rikitan, 09.11.2007
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: enda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky, endo. Zmatené to je, to vím. Když jsem to psala, nebylo mi nejlíp. Jsou to různé básničky oddělené pomlčkami. Nemají asi nijakou zvláštní literární hodnotu, ale pro mne ano.

13.11.2007 18:06:00 | Rikitan

hezké, ale zmatené. a přesto to má říz, nějáké kouzlo.. stálo to za dát TIP

12.11.2007 21:12:00 | enda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí