TICHO

TICHO

Anotace: Jak je někdy krásně když každej zavře klapačku

Nemluv už konečně!
Zacpu ti pusu,
červeným dudlíkem,
abys pochopil,
co je to ticho,
o kterém jsi nic netušil.

Slyšíš ?
Jak se tě dotýkám ?
Jak ti tluče srdce ?
Jak oči zavírám ?

Nepoznané jsi poznal.
Nezdrž se však dlouho.
Ticho je jako droga.
Tak abys ses nestal závislým.
Autor -Wendy-, 09.11.2007
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: blue, Modrý Adept
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..zostane ticho, píseň od skupiny Desmod. - doporučuju

09.11.2007 18:30:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí