PŘIHOŘÍVÁ

PŘIHOŘÍVÁ

Anotace: ...

Neberte mi iluze,
když slepá chci být,
jsou tak dětské a čisté.
Nechte mě v nevědomosti žít.

Když začnu drze zkoumat,
empatii černého kotěte,
co nechtělo si s klubkem hrát,
klidně si do mě kopněte,
já ještě poděkuji.

Všechny svoje pocity,
vypálím na disketu,
a schovám do horní poličky,
pod bratrovu hru.

Pak budu stoupat dolů,
a čekat než ji najdete,
než rozežere ji sto molů.
No tak! Rychle! Hledejte!
Autor -Wendy-, 11.11.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí