NEMOŽNÉ

NEMOŽNÉ

Anotace: Taková já jsem....chci to co nemůžu mít...

Chci nemožné.
Už mi rozumíš ?
O to tady jde.
Tak kdy to pochopíš ?

Já chci černej den,
a krásně bílou noc.
Chci nahrát na kazetu svůj sen,
to přece není tak moc.

Chci dýchat pod vodou.
Chci nekonečné štěstí mít.
Chci zemřít náhodou,
a druhý den žít.

Chci se stát princeznou,
z oslnivé pohádky.
Která může všechno.
I věšet hračky na oprátky.

Chci hodně i málo.
Chci hvězdy nad svou postel snést.
Chci aby se kotě smálo,
když chci se mu pod tlapky plést.
Autor -Wendy-, 11.11.2007
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Michal Kvido
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba to výjde :)

11.11.2007 18:56:00 | Yukki

hezká sbírka přání :)

11.11.2007 11:57:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí