Hádka

Hádka

Anotace: chjo... jsem jen plná emocí a mám pocit že to nemůžu ustát :O(

Stáli jsme tam proti sobě,
těžké je to v dnešní době.
Vyvolala jsem děsnou hádku,
přitom dnes jsi mi chtěl ukázat pohádku.
Už dlouho jsi mě nepřekvapil,
mám pocit že jsi se dost ukvapil.
Není kam spěchat, vždyť víš, že máš čas,
na to aby jsme mohli být štastni zas.
Jen mám pocit, že to nejde,
čas od času se to sejde...
Myslel sis, že jsem malá ryba,
teď přemýšlíš , kde je chyba.
Život náš protéká mezi prsty,
scházíme z té správné cesty.
Řekli jsme spoustu špatných slovíček,
asi začnu psát deníček.
Deníček pak jako knihu,
dám Ti přečíst pro výstrahu.
Pomalu nám dochází,
jsme ve velkých nesnázích.
Na proti sobě sedíme ,
špatně na ten život hledíme...
Autor juddy, 11.11.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neprší věčně...ber to tak...

11.11.2007 18:54:00 | Yukki

Děkuji moc snad se to podaří :)

11.11.2007 15:49:00 | juddy

Držím Ti palečky, ať se u Vás brzy vyjasní a nový pohled na vztahy a věci Vám přinese radost a porozumění :o)

11.11.2007 15:37:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí