řeky

řeky

Anotace: čas je arogantní.. to víme

jak slza se valí z pramene,
/z tvých očí/,
řeka,
pomalu,
po kamínkách,
z bolesti,
od odlesků
slunečních paprsků,
že by neštěstí,
skrývající se ve vzpomínkách?
pomálu,
čas, věk a...
/dálky se točí/
voda kolem mne....

se schovává...
Autor Vell, 11.11.2007
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí