Možná

Možná

Anotace: kdo ví :(

Možná se mi jen něco zdálo,
realita zabolí a snů je tak málo.
Chtěla bych znovu objevit radost,
smích, rozběhnout se a vzlétnout...

Já však stále stojím na zemi,
obklopena svými problémy.
S hlavou v oblacích stále
zakopávám a padám.

S lítostí musím se smát svým jizvám.
Nezapříčinila je cizí ruka,
ale tvé chování,přesto tě mám ráda...
Autor Kariš, 11.11.2007
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chapu...

11.11.2007 20:08:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí