Není nikdo

Není nikdo

Anotace: ...

Není nikdo, kdo by se mnou promluvil,
nikdo kdo by řekl trochu pravdy,
ba ani nikdo, kdo by jen trochu lhal.
Mlčením v proslovech o ničem
oživují Lásku, která leží v rakvi,
jimi do kómatu přivedena.
Ještě není zcela mrtva, ale už,
už ji pohřbívají.
A nad jejím hrobem káže ticho
hrdelním hlasem o samotě, o trýzni
a o nekonečném posmrtném životě.
Tak trapném. Není nikdo.
Autor Žiťa, 12.11.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí