Dívka ze zápisků mrtvého muže

Dívka ze zápisků mrtvého muže

Anotace: Snad se vám bude líbit..

Jsi krásná, jsi tajemná,
jsi dívka z mých poznámek.
Jsi tančící rusalka, co mě omámí,
jsi siréna, jenž mě svým hlasem k prvotnímu hříchu vábí.
Jsi krásná, jsi hvězda jasná,
která jako jediná opravdově září.
Jsi hříšná, dívko,
jíž jsou plné mé mrtvé zápisky.
Cítím se jako zajatec mé vlastní lásky,
jsem jen tvůj.
Byl bych čímkoliv, kdybys se mnou zůstala
a aspoň vteřinu mě skutečně a bez přetvářky milovala.
Byl bych otrok tvé krásy i tvůj milenec,
byl stín, jenž tě hladí po tvé jemné kůži,
byl bych pokušením, které se skrývá v rudých květech růží.
Jsi tajemstvím
a já opilcem, který je tebou pohlcen a zmítán.
Jsem zoufalcem a hrdinou.
Jen tvou vinou, krásko,
mě teď srdce bolí!
Ty totiž nejsi skutečnou,
jsi jen mlhavou představou,
jsi mou dívkou vysněnou,
dívkou ze zápisků mrtvého muže….
Autor Megs, 16.11.2007
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: d---
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí