Uroboros

Uroboros

Anotace: Uroboros, had zakousnut do svého ocasu, symbol osudu, symbol života, symbol smrti, symbol času, symbol nicoty.

Uroboros
Den je nocí.

Noc je sen.

Kdo je ten?

Peripetie lásky a bludnost kruhu.
Strhla si masky času svého,
Neexistenciálního…
Čas jen skrývá prostor hmoty- obludná zrůdnost nahé nicoty,
nikde není nic, a přece jen cítím něco víc.

Tichá touha, marnosti dlouhá…
Tichá touha, prosta omezenosti lidského bytí,
Tichá touha, jen pro tebe svítí,
Tichá touha, však bílého kvítí.

Kdo je ten co mi vše dal?

A pak náhle tak rychle vzal?

Uroboros již proklestil si cestu svou, již rozdrásal mysl mou,
Všude kolem leží slova, nevyřčena…

Uroboros již proklestil si cestu svou, již jen on Tě povede mrtvou tmou.

Ano,mrtvou tmou, osudovou…cestou svou.
Autor Charentan, 16.11.2007
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta G., Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve svém relativně dlouhém období života jsem viděla jen jeden díl. Proč? vypadá to, že to má dopad na moji psychiku?:-D

17.11.2007 09:32:00 | Charentan

Máš rád červeného trpaslíka?

16.11.2007 19:39:00 | Elena Suchomel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí