A dál?

A dál?

Anotace: Existuje mnoho smutných otázek...

Kolikrát to musím říct, aby to bylo pochopeno?
Kolikrát musím žít, abych měla jméno?
Kolik je třeba probdělých nocí?
Kolikrát stačí poznat chuť moci?
Kolikrát spadneš, než zlomíš si nohu?
Kolikrát nemohu a přesto mohu?
Kolik slz je třeba vyplakat?
Kolikrát jsem oběť a přesto kat?
Jak dlouho musím ještě křičet?
Jak dlouho, jak dlouho, jak dlouho?
Bože, tys Shakespeara nečet
A co když je to jenom zdání?
Myslet na život nebo umírání?
Nevím
A dál?
Autor SophieGreen, 20.11.2007
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: Alfííík, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...a dál je těch otazníků moře. Jeden můžeš zrušit. Jestli má tvá báseň ozvěnu. Ano, má

21.11.2007 12:42:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí