Odchod

Odchod

Anotace: Odchody někderých lidí snášíme těžce. Někdy stačí, aby odešel jen v nás. Aby se ten člověk změnil. Pak odejde. Obvykle navždy.

Říkal mi "levandule",
bylo to mé jméno,
já mu zase "můj pane",
tím to bylo oplaceno.

Dal mi domov, svobodu,
a tak, když jednou řekl "Dlouho už tu nebudu",
lekla jsem se a na náhrobní kámen nakreslila pak
malý domek a všude kolem mák.

Byl to jeho sen,
chtěl vysadit si pole jen
a po něm pak svobodně běhat,
avšak nechal se příliš zmáhat.

A teď tu není,
ale u mne nikdy neupadne v zapomnění.
V mém srdce má najisto
i po svém odchodu místo.

Své přátelství a lásku jsem mu dala
a o nic víc ho nežádala..
..ale teď žádám..
..zůstaň..
Autor Cathy, 20.11.2007
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: *Norlein*, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí