Věř mi

Věř mi

Anotace: Moje malá Vílo..

Bloudíš temnou ulicí
Hledáš mocnou útěchu
Slzy tečou po líci
A tys ztratila svou potěchu

Odmítáš se znovu smát
A já za ruku tě držím
Přestaň se, má Vílo bát
Já v tvou naději věřím

A ty se neustále soužíš
Vše zas bude, jak dřív bylo
Po svém štěstí toužíš
Věř mi, moje malá Vílo
Autor Petty, 27.11.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný :-)

28.11.2007 14:18:00 | sissi-katka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí