Ztracená naděje

Ztracená naděje

Anotace: ....

Záře měsíce dopadá na chladnou zem,
hvězdy udávají cestu osamělým poutníkům.
V zahradě smutku, tam kde mráz hladí mramorové kameny
tam se vydáváš hledat svou duši.

Beznadějné pátrání v tomto mrtvém světě.
Jen plamínek svíčky houpe se v povětří
a ticho - jenž jemně přeruší přeryv větru.

Jediná naděje v srdci hořící chce stále žít,
nevzdává se a bojuje o své jediné bohatství.

Záře měsíce slábne pod tíhou temného mraku.
Stále doufáš že příjde, že vyplní ti tvé přání.
Tvé prázdné oči hledí k zemi.

Nic..v zahradě smutku, tam kde mráz hladí mramorové kameny,
tam hladí nyní i ten tvůj...
Autor Victims, 28.11.2007
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Schukr00
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svíčky plápolají bledým a mrazivým plamenem...

28.11.2007 20:24:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí