Bolest

Bolest

Anotace: Ta je taky už tak rok a půl stará, je o tom, jak jsem milovala svého přítele, ale postupem času ta láska narážela čím dál víc a já už nevěděla kudy kam, co mám dělat atd...

Bolí mě dýchat,
Štěstí a smutek míchat,
Bolí mě žít,
Nechci tak dál jít.

Bolí myslet, bolí vidět,
Tenhle zkažený svět,
Bolí tu stát
A jen si na něco hrát…

Proč mám hrát štěstí a radost?
Už toho mám všeho dost!
Nechci už slzy,
Jak mě to mrzí.

Chci jen lásku a něhu
A ne se topit na břehu
V moři slaném
Na konci samém.

Nechci už bolest
Ani žádnou zrádnou lest.
Dusím se svým vlastním dechem,
Moje duše zarůstá mechem.

Žaludek se točí
A mě pálí oči.
Jaké by to bylo bez nářku a bolesti
Tenhle náklad žalu už nemohu unésti.

Chci se smát a štěstí vdechovat,
Místo toho musím srdce v hrobě pochovat.
Jak někdy bolí milovat
Jak bolí lásku věnovat.

Pro štěstí, co znala jsem, šla bych světa kraj…
Autor Karmínka, 29.11.2007
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju

01.12.2007 15:52:00 | Karmínka

...Dusím se svým vlastním dechem,
Moje duše zarůstá mechem....hezky napsany...vim, o cem mluvis..

01.12.2007 14:37:00 | estrellita

Děkuji, alespoň někdo :-)

29.11.2007 15:04:00 | Karmínka

rozumím ti

29.11.2007 14:27:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí