Myšlenky

Myšlenky

Anotace: nevím jestli to název přesně vystihuje...

Několik dní již trápí mě stesk
Ze dnů mizí slunce zář
Dny pozbývají svůj běžný lesk
Slzy jsou perly a zdobí mi tvář

Srdce cosi tíží
Táhne ho kamsi do neznáma
Oči se často klíží
S myšlenkami zůstávám sama

Myšlenky trýzní mysl mou
Bludy a nesmyslné představy
Zmatena myšlenek hrou
Však čas se kolem nezastaví

Čas kolem nesmyslně běží
Když já mimo jsem
Do reality vracím se jen stěží
Pak sen se rozplyne zas v den
Autor Adeleide Gregory, 29.11.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí