Samotná a bez viny

Samotná a bez viny

Anotace: jak se citim

Cítím se jak kus zoraného pole,
ten malý kousek cesty od bláta, když leje.
Cítím se jak ohlodaná kost,
jak zbytek kostní tkáně, necítím už zlost.
Cítím se jak zbytek olízané zmrzliny,
jak poslední kus kornoutku, samotná a bez viny.
Cítím se jak stéblo uříznuté květiny,
pro radost krásné dívky, pro pár vzdechů do černočerné tmy.
Autor Nykyta, 30.11.2007
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, ninive9
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí