Cesta ve vánici

Cesta ve vánici

Anotace: Co se člověku honí hlavou při jízdě autem..

Vločky padají na čelní sklo
stěrače stírají je v zapomnění
tam mazlí se, dokud se nepromění
ve vodu
Mé světlomety řežou temnotu
která se nyní bíle odívá
a z dáli ke mě doznívá
zvuk padlého stromu
Cítím
že jak ty vločky, jak ten strom
i můj život lapen gravitací
těch míst, odkud se nenavrací
padá nenávratně dolů
Náhle
přede mnou zjevuje se zatáčka
já však stále rovně jedu
já dál už padat nedovedu
Bez brzdné dráhy letím vánicí
strom, do této chvíle mlčící
zanaříkal nárazem
Autor Pseudopisálek, 01.12.2007
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: excited, Pišák, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí