Anotace: Jen blouznění...



Až se zítra ráno rozední
a já nebudu chtít vstát,
pochopím, že den je to poslední.
Ať stane se, co má se stát.

Až mě potom najdou přátelé,
budou plakat, či se smát?
Loučení je vždy tak veselé...
Ať stane se, co má se stát.

Až mě země pohltí
a růžemi mě zasypou,
pochopím: Život je krásné prokletí.
Ten můj končí rukou mou.
Autor semiramis, 09.06.2005
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí