Křídla

Křídla

Anotace: ...

KŘÍDLA

Nevím, co říct,
nevím, proč něco říkat.
Nechci už žít,
a přece chci dýchat.

Roztáhnout křídla,
letět jako pták.
Chci žít a dýchat.
Už je to tak.
Autor semiramis, 09.06.2005
Přečteno 581x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí