Slzy

Slzy

Anotace: Tenkrát mě každý den studily slzy, když jsem ve vztahu nevěděla kudy kam, když bolely slova a vše bylo špatné a já se zmohla jen na pláč... už je to pryč... asi rol a půl strá básnička.

Jak slzy studí
Na nahé hrudi
Jak srdce pálí,
Že by ledy tály.

Proč to tak bolí,
Proč mě to kolí?
Zmáčená jsem slzami
Proklátá všemi ranami

A ta bolest nepřestává,
Už ani nevím, co mi sílu dává.
Proč si něco přát?
Proč si na něco hrát?

Stejně se nic nezmění
Bolest se ve štěstí nepromění.
Proč to bolí tak moc?
Proč není krásná, tichá noc?

Já stála bych ve stínu noci
A byla plně v její moci
Nebylo by pláče, nebylo by trápení
Jenže takové možnosti není.

A nikdy nebude,
Jen ptám se Tě proč, Osude.
Proč dáváš nám zakusit tolik bolesti,
Proč není žádná cesta ke štěstí?
Autor Karmínka, 03.12.2007
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, sissi-katka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí