Mrtvolné jaro

Mrtvolné jaro

Anotace: Básnička o dívce, která rozhoduje o osudu padlého anděla.

Mrtvolné jaro, padlý sníh,
padlý anděl v rukách Tvých.
Jen Ty rozhoduješ zda má žít,
zda smí na tomto světě být.
Těžce dýchá, oči do nicoty hledí, dál a dál,
až tam kde k Tobě láskou vzplál.
Nemůžeš se rozhodnout zda má žít či nikoli,
sama víš, že by pro Tebe udělal cokoli.
Po chvíli vstaneš a smrt pro něj vyvolíš,
naposled Tě políbit mu dovolíš.
Zavře oči a nechá Tě jít,
snad bez něj budeš moct šťastně žít.
Autor Azazen, 03.12.2007
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Xindy, Yukki, Ammazonic, whiolet
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nightgirl, whiolet: Souhlasím s váma.. :)

08.05.2008 20:24:00 | Xindy

jejku to je smutný...nechápu jakto že ti nepadne hnedkom kolem krku...

12.01.2008 23:05:00 | Yukki

s prominutím ta holka je kráva

05.12.2007 17:28:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí