Ty a já

Ty a já

Anotace: Původně napsaný jako písnička, ale zatim jenom v psané podobě. Kvalitu posuďte sami. Budu ráda za komentáře :-)

Když jsem tě poznala, byl jsi strašně fajn,
Byla to strašná náhoda, že jsme spolu šli tancovat,
Už tenkrát jsem to udělala kvůli jinýmu, jen aby žárlil,
Ty jsi byl napitej, možná proto si mě hned políbil. .
Byl z toho vztah, ale asi jen na dva měsíce,
Já tě měla ráda, ale nikdy jsem ti nedala svý srdce
Čas šel dál, já pořád myslela na někoho jinýho,
Možná proto jsem udělala něco hroznýho
Rozešla se s tebou, a nevěděla, jak toho budu litovat,
Když jsem tě po čase spatřila, začala jsem tě milovat,
Rok sme se nevídali, jen si občas napsali,
Jak se máš a co děláš, prostě jen fráze zasraný. .
Po dvou letech jsem tě viděla, přijel si za mnou
Nechtěla jsem si to přiznat, ale já toužila bejt s tebou,
Kdyby to šlo, byla bych s tebou pořád,
Jenže to nejde, když ty jinou máš rád,
Mě bereš jako dobrou kámosku, jí miluješ,
Ani nevíš, jak to bolí, jak mi nechtěně ubližuješ,
Když jsi tu byl naposled, všechno se zamotalo,
Začalo to nevinně, lochtat se ti mě zachtělo,
Najednou z toho bylo objetí, přestali jsme se ovládat,
Políbila jsem tě na rty, ani jeden z nás s tim nechtěl přestat,
Už tehdy věděli jsme oba, že to byla chyba,
Jenže čas je svině, ten se vrátit nedá…
Kdyby to šlo, posunula bych vše o dva roky zpátky,
Do dob kdy jsi mě miloval, kdy jsi v tom neměl žádný zmatky,
Ty doby byly krásný, proč jsem na to přišla až teď
Vzpomínky pěkně bolí, proč mezi námi stojí zeď?
Najednou nevim co mam dělat, jak se chovat, o čem snít,
Vždyď jediný co bych chtěla, je s tebou pořád být. .
Dokážeme se ovládnout, dokážeme být kamarádi,
Ale nějakej čas to bude těžký, zkurvene to boli. .
Nemá cenu to řešit, jeden druhýho v srdci nosit,
Můžeme bejt jen kámoši, můžu jen potají prosit,
Někoho nahoře, ať mi dá tvojí lásku,
Otevře tvoje srdce, dám za tebe život v sázku,
Teď ale nemůžu dělat nic, jen být kamarádka, nic víc. .
Mam tě ráda a ty to víš, však to co cítim doopravdy se nikdy nedovíš . .
Autor Tea17, 03.12.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí