Důvěra

Důvěra

Anotace: Ten, kdo ji má je vítěz!

Bez obav a bez strachu,
propadli běžnému poplachu.
Ovlivněni davem nesmyslně utíkali
každý oddaně - lež?Předstírali!

Pár z nich už běh vzdalo!
A nebylo jich málo...
S úsměvem pozoruji
jak někdy důvěra bolí!

Možná, protože vím jaké
to je,
pro mě už důvěra neexistuje!!!
Autor Kariš, 04.12.2007
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: barking bitch, somewhere
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí